Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie20,3 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Samsung NX20 1 Foto Samsung NX20 2 Foto Samsung NX20 3 Foto Samsung NX20 4 Foto Samsung NX20 5 Foto Samsung NX20 6
De Samsung NX20 is een solide allround-systeemcamera, die qua beeldkwaliteit en specificaties overtuigt. Helaas duurt het opslaan van foto's alleen wel erg lang.
cnet.de | april 2012

De Samsung NX20 is een uitstekende systeemcamera, waarmee je consistent scherpe afbeeldingen met veel detail en realistische kleuren maakt. Dankzij de iFunction-lens is de NX20 ook bijzonder prettig in gebruik. In vergelijking met de concurrentie is de NX20 echter wel erg duur.
cnet.co.uk | april 2012

De Samsung NX20 is de eerste compacte systeemcamera met ingebouwde WiFi-connectiviteit, maar dat is niet de enige reden om de aanschaf van dit model te overwegen. Ook de elektronische viewfinder is namelijk stukken beter dan op voorgaande Samsung camera's, het uitklapbare display is erg nuttig en de beeldkwaliteit is uitstekend. Alleen de autofocusprestaties bij weinig licht kunnen beter en we hadden graag gezien dat je het positiepunt van de autofocus naar de randen van het frame had kunnen verplaatsen.
trustedreviews.com | april 2012

De Samsung NX20 biedt spannende functionaliteiten, een uitstekende beeldkwaliteit bij hoge ISO-waardes, een goede ergonomie, een compacte behuizing en mogelijkheden voor zowel ervaren als beginnende fotografen.
techradar.com | april 2012

De Samsung NX20 is een systeemcamera die kleiner is dan een spiegelreflexcamera, maar veel van dezelfde functionaliteiten biedt. Dankzij een ingebouwde viewfinder en flitser hoef je niet meteen op zoek naar accessoires. Belangrijker is echter de 20-megapixel sensor waarmee je heldere en levendige afbeeldingen vastlegt.
pcadvisor.co.uk | april 2012

De Samsung NX20 is Samsungs top-systeemcamera, maar presteert niet zo goed als de minder dure NX1000 of andere modellen in dezelfde prijsklasse.
pcmag.com | april 2012