Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm2,8" (143 ppi)
Camera3,2 megapixel
Foto Samsung Lindy 1 Foto Samsung Lindy 2 Foto Samsung Lindy 3 Foto Samsung Lindy 4

Inleiding

De Samsung M5650 Lindy (ook bekend als Samsung Corby Surf) is een officieuze opvolger van de Samsung Corby. De Lindy ziet er vrijwel hetzelfde uit als de Corby en beschikt eveneens over een full-touch display en Samsungs TouchWiz-interface. Ook handige functies als "Smart Unlock" (biedt de mogelijkheid om met een vinger een letter op het touchscreen te schrijven om vanuit de standby-stand bepaalde functies oproepen) en "One Finger zoom" zijn nog altijd aanwezig. Nieuw is echter een verbeterde camera (3,2 i.p.v. 2 megapixels), speciale muziektoetsen (net als op de Nokia 5530 XpressMusic), en de toevoeging van 3G/HSDPA en WiFi voor snel mobiel internet onderweg. De Samsung Lindy M5650 biedt verder integratie met sociale netwerksites, zodat je daar live updates van kan krijgen, en een "Find Music recognition service" om muziek mee te herkennen. De Samsung M5650 is leverbaar met een zwarte of blauwe fashion jacket.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Lindy is een full-touch telefoon met 3G/HSDPA en WiFi met een gewicht van 98 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,60 x 5,70 x 1,20 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 180 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 300 uur. De Samsung Lindy is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw.

Bel- & datafuncties

De Samsung Lindy ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Lindy kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Samsung Lindy kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Samsung Lindy heeft 50 MB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Lindy heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Met de Samsung Lindy kan je zowel audio (MP3, WMA en eAAC+) als video (H.263, H.264, MP4 en WMV) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Lindy is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder. De Samsung Lindy heeft een ingebouwde camera met een 3.20 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Samsung Lindy is uitgerust met een TFT kleurenscherm (265.000 kleuren). Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels.

Prijzen en beoordelingen Samsung Lindy

Van de Samsung Lindy staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Lindy beschikbaar.

Specificaties Samsung Lindy

Algemeen
ProductSamsung M5650 Lindy
Aankondiging2009
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

Gewicht98 gram
Afmetingen106,0 x 57,0 x 12,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag50 MB + microSD
Scherm
Scherm2,8" (143 ppi)
Resolutie240 x 320px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera3,2 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB