Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm5,1" (432 ppi)
Camera16,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S5 1 Foto Samsung Galaxy S5 2 Foto Samsung Galaxy S5 3 Foto Samsung Galaxy S5 4 Foto Samsung Galaxy S5 5 Foto Samsung Galaxy S5 6 Foto Samsung Galaxy S5 7 Foto Samsung Galaxy S5 8 Foto Samsung Galaxy S5 9 Foto Samsung Galaxy S5 10 Foto Samsung Galaxy S5 11 Foto Samsung Galaxy S5 12 Foto Samsung Galaxy S5 13 Foto Samsung Galaxy S5 14
De eerste indruk van de Samsung Galaxy S5 is dat Samsung het wel erg op veilig speelt. Dat is niet heel erg en we zijn benieuwd wat voor praktische toepassingen app-ontwikkelaars kunnen bedenken voor de vingerafdruklezer en de hartslagmeter. Hoewel het design niet iedereen zal aanspreken, zal het ongetwijfeld weer een bestseller worden.
mobilechoiceuk.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S4 was al prachtig en de Galaxy S5 is nog beter. Het toestel voelt beter aan, ziet er beter uit en doet meer dan zijn voorganger. S Health is een uitstekende toevoeging en een echt alternatief voor andere fitness- en gezondheidsapps. Daarnaast is de camera flink verbeterd en is de interface helderder.
t3.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 vervult probleemloos de rol als opvolger van de populaire Galaxy S4. De S5 kent verschillende significante verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Het toestel is niet zo fraai als zijn concurrenten, maar voldoet verder op elk punt en heeft een echt fantastisch scherm.
trustedreviews.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 is een verfijning van de Galaxy S4, Samsungs voorgaande Android-vlaggenschipmodel. De S5 is nog beter: het is de krachtigste smartphone die je kan kopen en een echte aanrader.
pcmag.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 is krachtig, competent en biedt een geheel nieuwe user interface. Het is alleen jammer dat Samsung het design niet verder verfijnd heeft.
techradar.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 is een fantastische smartphone. Met het design heeft Samsung op veilig gespeeld, hoewel te prijzen is dat het toestel compact en licht is, toegang biedt tot de batterij en waterbestendigheid is toegevoegd.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 is een uitstekende Android-smartphone die een bijna perfect display combineert met een krachtige camera, een unieke fitness-app en een waterbestendige behuizing.
laptopmag.com | februari 2014

De Samsung Galaxy S5 heeft geen spannend design en in vergelijking met de concurrentie is het design niet innovatief en zelfs enigszins saai. Dat maakt Samsung echter ruimschoots goed met krachtige hardwarefunctionaliteiten en bijzonder uitgebreide software. De nieuwe softwarefunctionaliteiten zijn functioneel - al kan de beginnende smartphonegebruiker in het enorme scala aan mogelijkheden eenvoudig de weg kwijtraken. Tevens handige toevoegingen zijn de waterbestendigheid (al hoort daar ook het vervelende microUSB-afsluitklepje bij) en de vingerafdrukscanner (die echter kieskeurig kan zijn). De nieuwe Ultra Power Saving Mode en de geintegreerde hartslagmeter zijn (vooralsnog) niet meer dan gimmicks. De Galaxy S5 is tot slot de beste cameratelefoon van het moment: niet alleen krijg je zeer uitgebreide en geavanceerde camerafunctionaliteiten tot je beschikking, ook de opnames - bij slecht en goed licht - zijn fantastisch
portablegear.nl | februari 2014