Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,3" (256 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S4 mini 1 Foto Samsung Galaxy S4 mini 2 Foto Samsung Galaxy S4 mini 3 Foto Samsung Galaxy S4 mini 4 Foto Samsung Galaxy S4 mini 5 Foto Samsung Galaxy S4 mini 6
De Samsung Galaxy S4 mini is een goed alternatief voor de vorige Galaxy S3, met een software-upgrade, een degelijke accuduur en 4G-support.
techradar.com | mei 2013

De Samsung Galaxy S4 mini is niet alleen een kleinere versie van de Galaxy S4: ook de specificaties hebben een stap teruggedaan. Niettemin biedt het toestel meer dan genoeg processorkracht en een degelijk scherm in een erg comfortabele, kleine behuizing. Alleen de prijs is te hoog voor wat je krijgt.
cnet.co.uk | mei 2013

De Samsung Galaxy S4 mini is in feite de S4 zonder enkele van zijn bijzondere functionaliteiten. De specificaties zijn goed, maar niet wereldschokkend. Al met al is het wel de beste 4,3-inch Android-smartphone op de markt.
trustedreviews.com | mei 2013

De Samsung Galaxy S4 mini is een fantastische kleine telefoon. De accuduur is solide, de geluidskwaliteit is heel goed en het fijne design maakt het toestel erg prettig in gebruik. Het gebrek aan intern geheugen is echter wel een probleem.
pocket-lint.co.uk | mei 2013

De Samsung Galaxy S4 mini biedt vrijwel dezelfde functionaliteiten als de originele Galaxy S4, maar in een veel compacter design.
mobilechoiceuk.com | mei 2013

De Samsung Galaxy S4 mini is enigszins frustrerend. Op papier heeft het alle noodzakelijke elementen om een betaalbaar alternatief te zijn voor de high-end smartphones, maar in de praktijk schiet het toestel tekort.
t3.com | mei 2013