Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,8" (306 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Samsung Galaxy S3 1 Foto Samsung Galaxy S3 2 Foto Samsung Galaxy S3 3 Foto Samsung Galaxy S3 4 Foto Samsung Galaxy S3 5 Foto Samsung Galaxy S3 6 Foto Samsung Galaxy S3 7 Foto Samsung Galaxy S3 8 Foto Samsung Galaxy S3 9 Foto Samsung Galaxy S3 10 Foto Samsung Galaxy S3 11 Foto Samsung Galaxy S3 12 Foto Samsung Galaxy S3 13 Foto Samsung Galaxy S3 14 Foto Samsung Galaxy S3 15 Foto Samsung Galaxy S3 16 Foto Samsung Galaxy S3 17
De Samsung Galaxy S3 is een uitstekende opvolger voor de Galaxy S2, waarvoor het voor Samsung bijna onmogelijk was een waardige opvolger te creren. Het is d top-smartphone van het moment.
techradar.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is zonder twijfel een uitstekende smartphone, die dankzij het uitbreidbare (microSD)-geheugen en de vervangbare accu ook flexibel is. Er is weinig fout aan de Galaxy S3, maar helemaal perfect is het toestel nog niet.
pocket-lint.co.uk | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is een uitstekende smartphone. Het design en de bouwkwaliteit zijn goed, ondanks enkele kleine minpuntjes. Al met al is het een indrukwekkende combinatie van hardware, krachtige prestaties en uitgebreide softwarefunctionaliteiten.
pcadvisor.co.uk | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is een technologische krachtpatser en beschikt over alle smartphone-functionaliteiten die je je kan wensen, zoals een fantastisch scherm, draadloos opladen en een microSD-kaartslot. Helemaal perfect is de Galaxy S3 echter niet en voor sommige gebruikers is het toestel wellicht te groot.
trustedreviews.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is een enorm grote smartphone, die dankzij krachtige prestaties en enorm veel functionaliteiten zeer begeerswaardig is.
t3.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is de slimste Android-smartphone tot dusverre, waarop veel tijdsbesparende functionaliteiten gecombineerd worden met razendsnelle datasnelheden en een goede accuduur.
laptopmag.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 heeft enkele gimmicky functionaliteiten, maar is al met al een fraai ontworpen smartphone met snelle prestaties.
pcworld.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 biedt de allernieuwste en veel innovatieve functionaliteiten. Met dit toestel haal je de ultieme Android-beleving in huis.
pcmag.com | mei 2012

De Samsung Galaxy S3 is niet enkel 'design for humans' (zoals de reclameslogan zegt), maar het is 'pure perfectie'. Sommige nieuwe functionaliteiten werken beter dan andere, maar al met al is het een zeer fraaie en krachtige smartphone.
mobilechoiceuk.com | mei 2012