Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Samsung Galaxy Gear Fit 1 Foto Samsung Galaxy Gear Fit 2 Foto Samsung Galaxy Gear Fit 3 Foto Samsung Galaxy Gear Fit 4 Foto Samsung Galaxy Gear Fit 5 Foto Samsung Galaxy Gear Fit 6
De Samsung Galaxy Gear Fit is een stukje hardware dat er erg fraai uitziet, maar dat verder op zo veel gebieden teleurstelt dat fitnessliefhebbers er vooralsnog beter niet aan kunnen beginnen.
trustedreviews.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear Fit combineert een fitnessband en een smartwatch en heeft een prachtig design. Alleen is het nu meer stijl dan substantie.
techradar.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear Fit ziet er fantastisch uit, maar is maar compatibel met een beperkt aantal apparaten en is ook maar een halve smartwatch. Toch heeft het apparaat potentieel voor een grote afzetmarkt - als er meer toestellen komen waarmee hij compatibel is. De Gear Fit is verder niet goedkoop.
t3.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear Fit is een prachtig apparaat, dat deels een fitnesstracker en deels een smartwatch is. Maar het is vooral een accessoire voor recente Samsung-toestellen. Als je op zoek bent naar een specifieke activiteitstracker of een specifieke smartwatch, zijn er betere keuzes.
pcmag.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear Fit is een combinatie van een smartwatch en een fitnesstracker die veel belooft, maar het allemaal niet kan waarmaken. Het toestel heeft een fantastisch scherm, een prachtige eenvoudige interface en past om vrijwel elke pols, maar er zijn te veel kleine minpunten. Daardoor voelt het totale pakket aan als iets dat niet helemaal af is. De smartwatch die we allemaal willen komt er aan, maar de ontwikkeling ervan is nog altijd niet klaar.
mobilechoiceuk.com | februari 2014

De Samsung Galaxy Gear Fit heeft een slank design, een prachtig display en een eenvoudige en vloeiende interface. Helaas is het apparaat alleen compatibel met enkele Samsung-toestellen en blijft je gebruik beperkt tot Samsungs S Health-app.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

Op dit moment is de Galaxy Gear Fit weinig bijzonder. Het product lijkt gewoon nog niet af. Voor 200 euro krijg je een mooi ogende armband met tal van functies. Het gros van de functies voegt niks toe. De functies die in potentie wel handig zijn (hartslagsensor, afstand bijhouden tijdens lopen, stappenteller) werken op dit moment nog maar zeer matig. Voor (serieuze) sporters, toch de doelgroep, voegt de Galaxy Gear Fit weinig toe. In combinatie met de beperkte selectie telefoons waarmee de Gear Fit te gebruiken is kunnen sporters beter kijken naar een echt sportgadget, zoals bijvoorbeeld de gelijktijdig uitgebrachte TomTom Multisport GPS. Positief is dat de meeste minpunten softwarematig zijn op te lossen. Dat biedt nog mogelijkheden voor de toekomst.
portablegear.nl | februari 2014