Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Samsung Corby Folder 1

Inleiding

De Samsung Corby Folder (W930) is, net als de Samsung S5150 Diva Folder een stijlvolle clamshell-telefoon van Samsung. De Samsung W930 Corby Folder komt beschikbaar in een roze of witte uitvoering. Meer informatie en specificaties volgen.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Corby Folder is een entry-level clamshell met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De gebruikstijd van de hangt af van de mate van gebruik. De Samsung Corby Folder is verkrijgbaar in de kleuren roze en wit.

Bel- & datafuncties

De Samsung Corby Folder ondersteunt GSM 900 en 1800 MHz netwerken. Met de Corby Folder kan je relatief snel mobiel internetten dankzij de EDGE ondersteuning. EDGE wordt op dit moment in Nederland echter niet meer ondersteund. Daardoor ben je aangewezen op het veel tragere GPRS. In het buitenland is EDGE nog wel populair. Met de Samsung Corby Folder kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De Corby Folder heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Samsung Corby Folder kan je zowel audio (MP3) als video (MPEG4) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Corby Folder is voorzien van een ingebouwde FM radio en een voicerecorder.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Samsung Corby Folder is uitgerust met een TFT kleurenscherm (262.000 kleuren).

Prijzen en beoordelingen Samsung Corby Folder

Van de Samsung Corby Folder staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung Corby Folder beschikbaar.

Specificaties Samsung Corby Folder

Algemeen
ProductSamsung Corby Folder
Aankondiging2010
Verkoopstart2010
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend + microSD
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidEDGE
DualSIM
VerbindingUSB