Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
Scherm1,8" (114 ppi)
Camera0,3 megapixel
Foto Sagem Oxbow 1 Foto Sagem Oxbow 2

Inleiding

De Sagem Oxbow (ook bekend als de Sagem My411C) is een stoere en sportieve clamshell-telefoon met een grafitti-look. Met dit compacte en hippe mobieltje maak je in elk geval een ultra-coole indruk. De Sagem Oxbow is voorzien van internet, low-end camera en een muziekspeler, zodat je ook altijd van alle gemakken voorzien bent. Omdat deze mobiel alleen basisspecs heeft, is hij echter wel relatief goedkoop. Toch blijft het meest de skate-achtige stoere look in het geheugen als je dit mobieltje hebt gezien.

Apparaat & afmetingen

De Sagem Oxbow is een hip mobieltje voor aantrekkelijke prijs met een gewicht van 87 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 9,10 x 4,60 x 1,60 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 180 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur. De Sagem Oxbow is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Sagem Oxbow ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de Oxbow kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Sagem Oxbow kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

Over de grootte van het interne geheugen zijn door de fabrikant geen gegevens verstrekt. Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. Dit toestel heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets).

Multimedia

Met de Sagem Oxbow kan je zowel audio (MP3 en AAC) als video (MPEG) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Oxbow is voorzien van een voicerecorder. Een ingebouwde FM radio ontbreekt echter. De Sagem Oxbow heeft een ingebouwde camera met een 0.30 megapixel resolutie, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Sagem Oxbow is uitgerust met een CSTN kleurenscherm (65.536 kleuren). CSTN (Color Super-Twist Nematic) zijn kleurendisplays die oorspronkelijk zijn ontwikkeld door Sharp en die gebruik maken van rode, groene en blauwe filters om kleuren te tonen. Deze technologie is nog goedkoper dan de veelgebruikte TFT-schermtechnologie en wordt dan ook voornamelijk gebruikt op budget-telefoons. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels.

Prijzen en beoordelingen Sagem Oxbow

Van de Sagem Oxbow staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Sagem Oxbow beschikbaar.

Specificaties Sagem Oxbow

Algemeen
ProductSagem Oxbow
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

Gewicht87 gram
Afmetingen91,0 x 46,0 x 16,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend + microSD
Scherm
Scherm1,8" (114 ppi)
Resolutie128 x 160px
SchermsoortCSTN
Verstevigd glass
Camera
Camera0,3 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingUSB