Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie20,0 megapixel
Zoom5x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Ricoh WG-6 1 Foto Ricoh WG-6 2 Foto Ricoh WG-6 3

Inleiding

De Ricoh WG-6 uit februari 2019 is een extra robuuste camera uit de WG-reeks. De WG-6 is de stevigste Ricoh camera ooit. De WG-6 is waterdicht tot een diepte van 20 meter (2 uur gebruik) en doorstaat vallen tot 2,1 meter hoogte. Ook lage temperaturen zijn voor de WG-6 geen probleem. De camera functioneert probleemloos in temperaturen tot -10 graden Celsius. Verder kan de camera ook goed tegen druk . Pas bij een druk van meer dan 100 kilogram begeeft de behuizing van de camera het. De 20 megapixel camera heeft een zoomlens van 28 mm 140 mm (vijfvoudige optische zoom). Handig is de Handheld Night Snap mode, die in het donker meerdere beelden combineert tot een ruisvrije scherpe foto. Video's kan je opnemen met 4K resolutie. Je compositie zie je live op een groot 3-inch LCD display met een anti-reflectie coating. De ingebouwde GPS-module houdt de locatie van je genomen foto's bij.

Geavanceerde ringverlichting

Om de lens heen vind je een ringverlichting bestaande uit 6 heldere LED's. De helderheid van deze LED's stel je trapsgewijs is. Je kan er zelfs voor kiezen om alleen de horizontale of alleen de verticale lichtjes te gebruiken om je voorwerp nog beter uit te lichten. De betere belichting zorgt er ook voor dat het toestel sneller scherpt stelt en dat foto's minder snel bewogen zijn.

Prijzen en beoordelingen Ricoh WG-6

Van de Ricoh WG-6 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Ricoh WG-6 beschikbaar.

Specificaties Ricoh WG-6

Algemeen
ProductRicoh WG-6
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht246 gram
Afmetingen118,2 x 65,5 x 33,1 mm
SubtypeCamera
Waterdicht
Camera
Resolutie20,0 megapixel
Zoomrange28 - 140 mm
Zoom5x
Groothoek
Stabilisatie
VideokwaliteitNee
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingUSB-C