Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto PocketBook Touch Lux 2 1 Foto PocketBook Touch Lux 2 2 Foto PocketBook Touch Lux 2 3

Inleiding

De PocketBook Touch Lux 2 is een e-reader met een 6-inch multi-touch eInk Pearl HD-display, die dankzij de geïntegreerde LED-verlichting aan de voorzijde ook de mogelijkheid biedt om e-books te lezen bij slecht licht of in het donker. De e-reader past in de palm van je hand en dankzij de zachte coating van het achterpaneel kan je de reader gemakkelijk met één hand vasthouden. De 1GHz CPU en 256MB RAM zorgen voor een soepele en snelle reactie van elke toepassing en het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD tot maximaal 32GB. De 1.500 mAh batterij biedt een gebruiksduur tot één maand. De Touch Lux 2 ondersteunt WiFi en komt met de toepassingen DropBox (cloudservice) en ReadRate (sociale netwerkservice). Tevens zijn verschillende praktische applicaties (browser, rekenmachine, woordenboek, kalender en klok, fotoalbum, RSS) en spelletjes (Chess, Klondike, Sudoku, Scribble) voorgeinstalleerd. Dit model is opgevolgd door de Pocketbook Touch Lux 3.

Apparaat & afmetingen

De PocketBook Touch Lux 2 is een e-reader met een gewicht van 208 gram. De afmetingen van de ereader zijn 17,4 x 11,5 x 0,8 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 17,4 x 11,5 x 0,8 centimeter. De PocketBook Touch Lux 2 is verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Pearl-scherm (1024 x 758 pixels) van de PocketBook Touch Lux 2. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Een e-ink Pearl scherm biedt een beter energiebeheer en snellere omslagtijden dan de originele e-ink schermen. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 19 eBook- en document-formaten, te weten PDF, EPUB, DJVU, FB2, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG en TIFF eBooks.

Geheugen & connectivity

De PocketBook Touch Lux 2 heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen PocketBook Touch Lux 2

Van de PocketBook Touch Lux 2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De PocketBook Touch Lux 2 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,5. Lees in het PocketBook Touch Lux 2 testoverzicht de test

Specificaties PocketBook Touch Lux 2

Algemeen
ProductPocketBook Touch Lux 2
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht208 gram
Afmetingen174,4 x 114,6 x 8,3 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.024 x 758px
Schermsoorte-ink Pearl
Geheugen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
FormatenPDF, EPUB, DJVU, FB2, DOC, DOCX, RTF, PRC, TCR, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI, ACSM, JPEG, BMP, PNG, TIFF
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB