Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto PocketBook Touch HD 2 1 Foto PocketBook Touch HD 2 2 Foto PocketBook Touch HD 2 3 Foto PocketBook Touch HD 2 4 Foto PocketBook Touch HD 2 5 Foto PocketBook Touch HD 2 6 Foto PocketBook Touch HD 2 7 Foto PocketBook Touch HD 2 8 Foto PocketBook Touch HD 2 9 Foto PocketBook Touch HD 2 10 Foto PocketBook Touch HD 2 11

Inleiding

De PocketBook Touch HD 2 is een uitgebreide e-reader, met achtergrondverlichting, een scherm met hoge-resolutie en een ingebouwde mp3-speler. Het ingebouwde geheugen van 8 GB biedt voldoende opslaggeheugen voor al je boeken. Mocht je toch meer geheugen nodig hebben dan kan je het geheugen dankzij een microSD kaart uitbreiden tot 32 GB. Via Wifi, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync en PocketBook Cloud Services zet je content snel en eenvoudig op je PocketBook.

SMARTlight

Dankzij SMARTlight is van de voorgrondverlichting van de PocketBook Touch HD 2 niet alleen de helderheid maar ook de lichtkleur regelbaar. Daartoe zijn er twee instellingsmodi beschikbaar. In de standaard vooraf ingestelde automatische modus past de lichtkleur zich aan aan het tijdstip van de dag en is daarmee in harmonie met het menselijk bioritme. De automatische modus zorgt zo op ieder moment voor een optimale verlichting: zacht en warm licht voor ontspannen lezen in de avond en een sterker licht voor de actievere uren van de dag. De instellingen zijn ook handmatig te regelen.

Audiospeler

De Touch HD 2 heeft een ingebouwde audiospeler en een (standaard) audioaansluiting van 3,5 mm. Daarmee is het afspelen van luisterboeken of muziek, ook tijdens het lezen, kinderspel. Met de functie Text-to-Speech, die tekst omzet in gesproken woord, leest de e-reader elk gewenst tekstbestand in een van de ondersteunde formaten voor.

Prijzen en beoordelingen PocketBook Touch HD 2

Van de PocketBook Touch HD 2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De PocketBook Touch HD 2 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het PocketBook Touch HD 2 testoverzicht de test

Specificaties PocketBook Touch HD 2

Algemeen
ProductPocketBook Touch HD 2
Aankondiging2018
Verkoopstart2018
Design
Kleuren

Gewicht180 gram
Afmetingen175,0 x 113,5 x 9,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.072 x 1.448px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag8 GB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenPDF,EPUB,DJVU,FB2,DOC,DOCX,RTF,PRC,TXT,CHM,HTML,MOBI,JPEG,BMP,PNG,TIFF
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB