Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm1,5"
OSToesteleigen
Opslag2 GB
WiFi
Foto Philips GoGear Spark 1 Foto Philips GoGear Spark 2 Foto Philips GoGear Spark 3 Foto Philips GoGear Spark 4

Inleiding

De Philips GoGear Spark is een zeer compacte mp3-speler die je makkelijk met je meedraagt. De Spark is verkrijgbaar in een editie met 2GB of met 4GB intern geheugen en heeft een 1,46 inch OLED-kleurendisplay. Handig is de 3,5 mm poort waarop je standaard headsets kan aansluiten. Ook de aanwezige voicerecorder komt van pas als je onderweg aantekeningen wil nemen. Volgens Philips heeft de GoGear Spark een gebruiksduur van maar liefst 27 uur. Let op: de Philips GoGear Spark werkt alleen met Windows 2000/XP/Vista.

De tweede generatie Philips GoGear Spark (afbeelding 3-4) (4GB of 8GB) heeft een vernieuwde fraaiere behuizing ten opzichte van het origineel. Nieuw is verder de meegeleverde Philips Songbird-software waarmee je al je media kan opzoeken, afspelen en synchroniseren.

Apparaat & afmetingen

De Philips GoGear Spark is een compacte mp3-speler met een onbekend gewicht. De afmetingen van de speler zijn 4,30 x 14,60 x 15,00 centimeter. De Philips GoGear Spark is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Geheugen en connectivity

De Philips GoGear Spark is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 2 GB, 4 GB en 8 GB. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Philips GoGear Spark sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Philips GoGear Spark kan je MP3, WAV en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Met de ingebouwde fotoviewer kan je bovendien JPEG foto's bekijken. De foto's zijn te bekijken op een 1,5\" scherm met een resolutie van 128 x 128 pixels. Deze Philips is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Philips GoGear Spark

Van de Philips GoGear Spark staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Philips GoGear Spark beschikbaar.

Specificaties Philips GoGear Spark

Algemeen
ProductPhilips GoGear Spark
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
Afmetingen43,0 x 146,0 x 150,0 mm
Scherm
Scherm1,5"
Resolutie128 x 128px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag2 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WAV, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB