Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.3
Opslag MB
Scherm4,3" (256 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto Panasonic Eluga 1 Foto Panasonic Eluga 2 Foto Panasonic Eluga 3 Foto Panasonic Eluga 4
De Panasonic Eluga is een superslanke en fraaie smartphone, maar de schoonheid biedt weinig diepgang. Onder de waterbestendige behuizing vind je een weinig indrukwekkende processor en een teleurstellende camera. Daarnaast krijg je niet de beschikking over de laatste Android 4.0-editie (het toestel wordt geleverd met Android 2.3) en zijn de toetsen lastig geplaatst. Als je niet helemaal verliefd bent op het uiterlijk, kan je beter een andere smartphone in huis halen.
cnet.co.uk | februari 2012

De Panasonic Eluga (dL1) heeft een slank design en een waterbestendige behuizing, maar de user interface is gedateerd en het toestel is niet zo verfijnd als van de concurrentie.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Panasonic Eluga ziet er stijlvol en slank uit en de waterdichte behuizing is overtuigend. Maar de interne specificaties stellen helaas teleur: zo is het nog wachten op de beloofde Android 4.0-update. Als je niet per se een waterdichte smartphone hoeft of niet helemaal weg bent van het design, kan je beter bij de concurrentie kijken.
cnet.de | februari 2012

De Panasonic Eluga heeft een fraai design en een indrukwekkend display, maar dat is niet genoeg compensatie voor de vele duidelijke tekortkomingen.
techradar.com | februari 2012

De Panasonic Eluga (DL1) heeft een slechte accuduur, een matige camera en te weinig geheugen. Aan de andere kant is het toestel wel stijlvol, slank, licht, waterbestendig en is het voorzien van een groot en helder display.
reghardware.co.uk | februari 2012

De Panasonic Eluga is een verfrissende Android-smartphone, maar de matige camera en gebrekkige interface maken het geen aanrader.
mobilechoiceuk.com | februari 2012