Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Phone 8
Opslag MB
Scherm4,5" (332 ppi)
Camera8,7 megapixel
Foto Nokia Lumia 920 1 Foto Nokia Lumia 920 2 Foto Nokia Lumia 920 3
De Nokia Lumia 920 is de ultieme Windows Phone 8-smartphone dankzij het zeer fraaie HD-display, de fantastische PureView-camera en de mogelijkheid tot draadloos opladen.
laptopmag.com | september 2012

De Nokia Lumia 920 is de beste keuze als je wil overschakelen naar de wereld van Windows Phone 8. Het uitstekende scherm, het prettige design en de prima meegeleverde apps maken het het beste toestel om Windows Phone 8 te ervaren. Helaas zijn er nog weinig apps beschikbaar en is de accuduur niet indrukwekkend.
cnet.co.uk | september 2012

De Nokia Lumia 920 kan onze hoge verwachtingen niet waar maken. De individuele elementen zijn prima, maar in zijn geheel is het een teleurstelling.
pocket-lint.co.uk | september 2012

De Nokia Lumia 920 biedt veel unieke functionaliteiten, waarmee deze Windows Phone 8-smartphone zich onderscheidt van de concurrentie. Denk daarbij aan de uitstekende apps, de geavanceerde cameratechnologie en de mogelijkheid tot draadloos opladen. De accuduur is echter niet goed.
mobilechoiceuk.com | september 2012

De Nokia Lumia 920 is een erg begerenswaardige smartphone. Het scherm is fantastisch, de camera is degelijk en je krijgt enorm veel functionaliteiten. Minpunten zijn echter het grote design en het vooralsnog beperkte aanbod van apps.
pcadvisor.co.uk | september 2012

De Nokia Lumia 920 is geen revolutionair toestel, het is eerder een verfriste Nokia Lumia 900 met een nieuw besturingssysteem en iets meer processorkracht. Het is wel een waardige ambassadeur voor Windows Phone 8. Als Nokia op dit toestel blijft voortbouwen en verbeteringen blijft doorvoeren, kan het wellicht ooit weer terugkeren aan de glorieuze top van de smartphone-markt.
techradar.com | september 2012

De Nokia Lumia 920 is niet de lichtste of handigste smartphone, maar het is momenteel wel het meeste complete Windows Phone 8-toestel op de markt.
cnet.de | september 2012

De Nokia Lumia 920 is groot en zwaar, maar heeft goede specificaties en is een briljant Windows Phone 8-toestel. De accuduur en het formaat zullen sommige gebruikers afschrikken, maar het is wel een superkrachtige Windows-telefoon. Daarnaast zijn de Nokia-apps (zoals Nokia Drive) wel zeer aantrekkelijke extra's.
t3.com | september 2012

De Nokia Lumia 920 is weer een revolutionair toestel van Nokia, met nuttige nieuwe technologische functionaliteiten. Maar Nokia is ook afhankelijk van Microsoft voor het succes van Windows Phone 8. Toch komt het er uiteindelijk op neer of je vindt dat de camera-opties genoeg compensatie voor het hoge gewicht.
reghardware.co.uk | september 2012

De Nokia Lumia 920 is een van de eerste Windows Phone 8-toestellen en is groot, fraai, krachtig en veelzijdig. Maar het toestel is iets aan de te grote kant en het Windows Phone-platform moet nog groeien.
pcmag.com | september 2012

De Nokia Lumia 920 toont aan de Windows Phone 8 de concurrentie aan kan met de iPhone en Android. Windows Phone 8 ziet er goed uit en is prettig te bedienen. Er zijn wat minpunten, maar daartegenover staan weer unieke functionaliteiten.
trustedreviews.com | september 2012