Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Phone 7.5 Mango
Opslag MB
Scherm3,7" (252 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto Nokia Lumia 610 1 Foto Nokia Lumia 610 2 Foto Nokia Lumia 610 3 Foto Nokia Lumia 610 4 Foto Nokia Lumia 610 5
De Nokia Lumia 610 is een prima budget-telefoon die zich kan meten met entry-level Android-telefoons. Maar het app-aanbod voor Windows Phone kan zich absoluut niet meten met Apple's App Store.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De Nokia Lumia 610 is de goedkoopste Windows Phone tot dusverre, en voor deze lage prijs heeft Nokia wel wat opofferingen moeten maken. Maar de gebruikservaring is nog altijd indrukwekkend en het is de fraaiste budget-smartphone op de markt.
cnet.co.uk | februari 2012

De Nokia Lumia 610 is een prima toevoeging aan de Lumia-serie, dankzij de zeer lage prijs. Met de lancering van Windows Phone Tango zullen er nog wel meer budget-Windows Phones komen, maar dit is de goedkoopste van dit moment. De Lumia 610 is niet alleen goedkoop, maar biedt (ondanks enkele kleine minpunten) ook prima waarde voor zijn geld. De camera is solide, de bouwkwaliteit is degelijk, de accuduur is goed en je krijgt bijna de gehele Windows Phone-beleving tot je beschikking.
techradar.com | februari 2012

De Nokia Lumia 610 is goedkoop, maar voelt absoluut niet zo aan. Het is een erg goed gebouwde smartphone met een prettige interface, maar het beperkte werkgeheugen zorgt voor enkele irritante beperkingen.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De Nokia Lumia 610 is een budget Windows Phone 7.5 toestel, maar ondanks de lage prijs en de hardware-beperkingen zijn de meeste smartphone-functionaliteiten aanwezig. Hoewel er soms enige haperingen in de prestaties optreedt, kan de Lumia 610 zich toch prima meten met gelijkgeprijsde Android-toestellen. Minder vergevingsgezind zijn we echter wat betreft de zeer magere apps- en games-support.
trustedreviews.com | februari 2012

De Nokia Lumia 610 is een goed ontworpen budget-Windows Phone, die een leuke manier biedt om over het web te surfen en in contact te blijven met je sociale netwerken. Maar door het beperkte geheugen, de basale prestaties en het beperkte app-aanbod heb je beperkte lol met apps en games.
mobilechoiceuk.com | februari 2012