Interessant:

Aansluitkosten bij Vodafone

nieuws 9 april 2009 om 08:30

Vodafone Nederland heft de 100% korting op aansluitkosten bij 1-jarige abonnementen op; hierbij betreft het nieuwe klanten die hun abonnement telefonisch of in de winkel afsluiten.

Bestaande klanten, nieuwe klanten die een 2-jarig abonnement afsluiten en alle klanten die via het online kanaal een abonnement afsluiten krijgen nog steeds 100% korting op de aansluitkosten.

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Dat er de afgelopen periode altijd grote kortingen op aansluitkosten zijn gegeven, betekent niet dat die kosten niet werden gemaakt. Omdat we gedwongen worden om kostenefficiŽnt te zijn in alles wat we doen terwijl ons hoge serviceniveau in stand wordt gehouden, hebben we besloten om het gebruik van onze online producten en services nog meer te stimuleren. Online is een gebruiksvriendelijk en kostenefficiŽnt kanaal en op deze manier willen we klanten die online een product aanschaffen, een kostenvoordeel bieden."

Voor bestaande klanten die hun abonnement verlengen verandert er niets en zullen er geen aansluitkosten in rekening worden gebracht. Ook voor Vodafone Scherp worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht.

portablegear.nl