Interessant:

Apple kondigt derde generatie iPod shuffle aan

nieuws 11 maart 2009 om 13:45

Apple introduceert vandaag de vernieuwde iPod shuffle, die nu bijna twee keer zo klein is als het vorige model; nieuw is ook de VoiceOver-functie waarmee de iPod shuffle tegen je kan praten.

Apple iPod shuffle (derde generatie)

Dankzij de VoiceOver-functie spreekt de iPod shuffle de namen van je nummers, artiesten en afspeellijsten uit. De iPod shuffle van de derde generatie is aanzienlijk kleiner dan een AA-batterij, kan tot 1000 nummers bevatten en is eenvoudiger te bedienen via de regelaars op het snoer van de koptelefoon. EÚn druk op de knop volstaat om een nummer af te spelen, het afspelen te onderbreken, het volume aan te passen, een andere afspeellijst te kiezen en de naam van het nummer en de artiest te horen. De iPod shuffle heeft een nieuwe aluminium buitenkant en een roestvrijstalen clip, zodat je hem makkelijk vastklemt.

Apple iPod shuffle (derde generatie)

De nieuwe iPod shuffle is verkrijgbaar in een zilverkleurige en zwarte uitvoering, is dun en licht en bevat een ge´ntegreerde roestvrijstalen clip, waarmee je hem aan je kleding kan vastklemmen. De zilverkleurige en zwarte 4-GB iPod shuffle van de derde generatie zijn per direct verkrijgbaar via de Apple Store en bij erkende Apple resellers voor een adviesprijs van €75. De iPod shuffle wordt geleverd met Apple Earphones met afstandsbediening en een USB-kabel.

portablegear.nl


Gerelateerde producten