Interessant:

Ben vaak sms-actiebundel

nieuws 9 maart 2009 om 14:01

Ben heeft een sms-actiebundel voor het Ben vaak sim-only abonnement ge´ntroduceerd; de bundel bevat 250 extra gratis sms'jes en is verkrijgbaar van 3 maart t/m 30 april.

Je krijgt de extra 250 gratis sms'jes per maand als je tussen 3 maart t/m 30 april een Ben vaak abonnement bestelt of als je in deze periode nummerbehoud aanvraagt bij een Ben vaak abonnement en de activitatiedatum van je nieuwe abonnement in de toekomst ligt.

De actie geldt in combinatie met de lopende prijskorting op het Ben vaak abonnement en de actie geldt niet voor bestaande klanten of voor klanten die van prijsplan veranderen. De extra 250 gratis sms'jes ontvang je voor een periode van 12 maanden vanaf de activatiedatum; eerst worden dan de sms'jes in de extra bundel opgemaakt en vervolgens wordt pas de basisbundel aangesproken. Na 12 maanden vervallen de extra 250 gratis sms'jes.

Wanneer de actie in combinatie met de Ben sms altijd bundel wordt afgenomen, worden eerst de (1000) sms'jes in de Ben altijd bundel verbruikt; als je meer dan 1000 sms'jes verstuurt, dan wordt het meerverbruik verrekend met de 250 gratis sms'jes. Verstuur je meer dan 1250 sms'jes, dan moet je het tarief van de reguliere Ben vaak bundel betalen.

Het is niet mogelijk om resterende sms'jes mee te nemen naar een volgende maand en de 250 extra gratis sms'jes zijn alleen te gebruiken vanuit Nederland naar Nederlandse vaste en mobiele nummers.

sim-only-vergelijk.nl