Interessant:

Vrouw belt 112 met GSM voor McNuggets

nieuws 6 maart 2009 om 08:30

Een 27-jarige vrouw uit Florida heeft drie keer achter elkaar op haar GSM het alarmnummer gedraaid, omdat de McNuggets van de plaatselijke McDonald's op waren.

De vrouw, Latreasa L. Goodman, had betaald voor een menu bestaande uit maar liefst 10 vette etenswaren, maar de McNuggets bleken bij de McDonald's vestiging op te zijn. De vrouw werd aangeboden om een grotere portie van ander eten voor dezelfde prijs te nemen, maar dat weigerde ze. Ze eiste haar McNuggets of haar geld terug. Dat laatste weigerde het personeel en de McNuggets waren op.

Om haar eis kracht bij te zetten belde de vrouw tot drie keer toe op haar GSM de politie. De vrouw werd beboet wegens misbruik van het alarmnummer. De manager van de McDonald's heeft zijn excuses aangeboden en de vrouw krijgt alsnog haar geld terug en ze mag ook alsnog haar geliefde McNuggets komen ophalen.

Eerder deze week belde een Duitse vrouw ook al met haar GSM naar de politie voor een sekspartner. In september 2008 werd verder een meisje aangehouden omdat ze voor de lol vier tot zes weken lang 20 keer per dag 112 belde.

NBC15online.com