Interessant:

Nokia 5800 XpressMusic in Nederland

nieuws 12 februari 2009 om 10:02

Op 26 februari maakt de Nokia 5800 XpressMusic, Nokia's eerste commerciŽle model met touchscreen, eindelijk zijn officiŽle entree in Nederland.

Het toestel is vanaf dan verkrijgbaar via de reguliere verkoopskanalen en via de Nokia Online Shop. De adviesprijs bedraagt € 379 exclusief subsidies. De bijgeleverde Nokia Music voucher geeft recht op 25 downloads uit het ruime muziekaanbod van de Nokia Music Store. Ook het spel 'Guitar Rock Tour' van Gameloft wordt standaard meegeleverd. De Nokia 5800 XpressMusic is inmiddels wereldwijd al meer dan een miljoen keer over de toonbank gegaan en is ťťn van de flagship toestellen van Nokia dit jaar.

De Nokia 5800 XpressMusic is een muziektelefoon mťt touchscreen en introduceert de 'Media Bar', een handig drop down menu waarmee je directe toegang krijgt tot je favoriete muziek, video's en foto's. De Media Bar biedt ook een rechtstreekse link naar het web en naar online sharing. De Nokia 5800 XpressMusic ondersteunt Flash content, zodat je makkelijk het totale internet kan ervaren en niet enkel een gedeelte ervan. Met ťťn 'touch' kun je door de muziekcatalogus browsen of 'over the air' muziek downloaden uit de Nokia Music Store, de online muziekwinkel van Nokia.

Nokia 5800 XpressMusic

De Nokia 5800 XpressMusic wordt gelanceerd met een voucher die goed is voor 25 tracks uit de ruime catalogus van de Nokia Music Store. Met de Nokia Music PC software kan je bovendien makkelijk via drag-and-drop songs transfereren en je muziek collectie beheren.

portablegear.nl