Interessant:

LG ARENA officieel aangekondigd

nieuws 9 februari 2009 om 09:45

Nadat de LG ARENA vorige week al uitlekte in een gids van ThePhoneHouse, heeft LG de high-end touchscreen-telefoon nu ook officieel in een persbericht aangekondigd.

De LG ARENA (KM900) is een complete multimediatelefoon met een innovatieve en dynamische 3D S-Class User Interface. De LG ARENA heeft een lay-out die is gebaseerd op een kubus, voorziet in vier aanpasbare homescreens die directe toegang bieden tot alle features. Muziek, films, foto's en meer zijn dankzij de intu´tieve 3D-menu's via het touchscreen binnen handbereik. Ook beschikt de LG ARENA over een 5 megapixel camera en optimale internetmogelijkheden dankzij de ondersteuning van WiFi en HSDPA.

LG ARENA KM900

"De directe, intu´tieve en dynamische S-Class UI is absoluut niet te vergelijken met iets anders dat ooit op een mobiele telefoon is vertoond. De 3D graphics, aanraakgevoeligheid en aansprekende multimediamogelijkheden maken de ARENA tot een uiterst complete multimediatelefoon", zegt Skott Ahn, President en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company.

LG kondigt meer eigenschappen van de LG ARENA en zijn functies aan op een persconferentie op het Mobile World Congress, dat volgende week plaatsvindt in Barcelona.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws