Interessant:

SanDisk Sansa slotRadio geintroduceerd

nieuws 12 januari 2009 om 10:20

SanDisk heeft vorige week op de CES in Las Vegas een nieuwe poging gedaan om het "slotMusic"-concept (microSD-kaarten met voorgeinstalleerde muziek) nieuw leven in te blazen met de SanDisk Sansa slotRadio.

SanDisk introduceerde het slotMusic-concept in september 2008, maar kreeg tot nu toe voornamelijk hoon over zich heen. Het concept komt erop neer dat microSD-kaartjes een volledige muziek-CD in MP3-formaat kunnen bevatten, die je die je vervolgens kan afspelen op je mobiele telefoon of MP3-speler (mits voorzien van microSD-slot uiteraard).

SanDisk Sansa slotRadio

SanDisk bracht zelf al een speciale speler uit voor de slotMusic-kaarten, de Sansa SlotMusic Player. Nu is er dan de SanDisk slotRadio: eenzelfde soort speler, maar deze wordt geleverd met een microSD-kaart met 1000 voorgeinstalleerde nummers uit de toplijsten. De nummers kan je niet zelf kiezen, dus je moet maar hopen dat je ze mooi vindt. Gelukkig ondersteunt de Sansa slotRadio ook FM-radio.

De SanDisk Sansa slotRadio wordt begin 2009 in de Verenigde Staten geintroduceerd; het ligt niet in de lijn der verwachting dat de muziekspeler ook in Nederland uitkomt.

portablegear.nl