Interessant:

Datasnelheid Vodafone toch niet verlaagd

nieuws 21 november 2008 om 09:44

Vodafone Nederland heeft besloten om de downloadsnelheid voor mobiel internetten op je GSM te handhaven op de maximaal beschikbare netwerksnelheid van 3,6 Mbps.

Eerder deze week werden vragen gesteld toen Vodafone aankondigde de downloadsnelheid voor internet op de mobiel (in de bundel Zorgeloos Internet) voor nieuwe klanten te willen verlagen, om meer in lijn te zijn met andere aanbiedingen in de markt. Vodafone nam deze reacties serieus en heeft nu besloten om de snelheid toch op het oude niveau te handhaven.

Bart Hofker, directeur Consumentenmarkt bij Vodafone Nederland: "Het is goed te zien hoe zeer onze klanten onze netwerk kwaliteit en snelheid waarderen. Onze klanten maken blijkbaar duidelijk onderscheid tussen de aanbieders op basis van kwaliteit en niet alleen maar prijs. Omdat wij natuurlijk een klantgerichte organisatie zijn en ook al zou de aanpassing maar voor een specifiek klantsegment gaan gelden, vinden wij het toch belangrijk om alles bij het oude te laten en al onze klanten de typische Vodafone netwerk kwaliteit en snelheid te blijven bieden. Het toont wel aan dat onze klanten mobiel internet belangrijk vinden en dat Vodafone leidend is op dit gebied. En de huidige decemberpromotie voor nieuwe klanten, in combinatie met de snelheid van 3,6 Mbps maakt het bovendien een ideaal cadeau voor de Feestdagen."

Mobiel-internet-vergelijk.nl