Interessant:

Mio C728 gelanceerd

nieuws 17 november 2008 om 16:50

Mio heeft de C728 gelanceerd, een persoonlijk navigatiesysteem met volledige multimedia capaciteiten waaronder live TV.

De C728, die eerder werd getoond op de Computex 2008, is ontworpen voor zowel de gezinsauto als bedrijfsvoertuigen en combineert multimedia entertainment met hoogwaardige GPS functionaliteit.

De C728 wordt geleverd met een dubbele ontvanger waardoor het mogelijk is om te genieten van honderden lokale live digitale TV- en radiozenders waar de reis ook heen gaat. Deze zenders kunnen in filmkwaliteit bekeken worden dankzij het 7" LCD-scherm en 800 x 480 pixelresolutie.

Mio C728

Naast live televisie- en radio heeft het systeem 2GB aan opslagruimte, meerdere input poorten en een ingang voor een SD-kaart waardoor je je favoriete films kan kijken, honderden digitale foto's kan tonen en luisteren naar je favoriete muziek. Geluid kan via een FM transmitter naar het audiosysteem van de auto gestuurd worden of via het ingebouwde geluidssysteem (voorzien van twee speakers), beluisterd worden.

Mio C728

De Mio C728 beschikt verder over ingebouwde realtime verkeersinformatie en voorge´nstalleerde flitspaallocaties. Alle systemen bevatten de laatste MioMap 2008 voorge´nstalleerde kaarten. De C728 is vanaf december beschikbaar. De consumentenadviesprijs is 499 euro incl. BTW.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws