Interessant:

Sony Ericsson W705 geintroduceerd

nieuws 6 november 2008 om 11:42

Sony Ericsson heeft de Sony Ericsson W705, een nieuwe muziektelefoon, officieel geintroduceerd; daarnaast kondigde het bedrijf een compleet nieuw draadloos luidsprekersysteem aan.

De aankondiging van de W705 en de Wireless Home Audio System MBS-900 speakers vond plaats tijdens de MTV Europe Music Awards in Liverpool, waarvan Sony Ericsson een van de hoofdsponsors is. De W705 lekte eerder al uit onder de naam Sony Ericsson W705 Rika.

De Sony Ericsson W705 is veel meer dan alleen een muziektelefoon. De exclusieve metalen afwerking wordt gecombineerd met een groot display in een elegante en compacte slider met een professionele uitstraling. Met de 3.2 megapixel camera kun je foto's van je vrienden maken die je vervolgens via Wi-Fi uploadt naar je sociale netwerksite, zodat iedereen ze kan zien. Daarnaast biedt de W705 ook ondersteuning van FM-radio en Google Maps.

Sony Ericsson W705

Door via Wi-Fi verbinding te maken met een hot spot kun je met je W705 online genieten van de beste nummers of populairste videoclips van YouTube, of via Bluetooth draadloos muziek streamen naar het stijlvolle MBS-900-audio system.

"Als marktleider op het gebied van mobiele muziek zijn we echt trots op wat we in 2008 hebben bereikt", zei Harold de Kort, Communicatiemanager bij Sony Ericsson Benelux. "Door exclusief design en een geweldige geluidskwaliteit te combineren met supersnelle toegang tot digitale content, of deze nu afkomstig is van de PlayNow arena of het web, kan met recht worden gezegd dat we de mobiele muziekervaring met de meeste features van dit moment bieden."

Wireless Home Audio System MBS-900 & W705

De Sony Ericsson W705 is verkrijgbaar vanaf het begin van het eerste kwartaal van 2009 in de kleuren Luxury Silver en Passionate Red. Ook het Wireless Home Audio System MBS-900 is vanaf het eerste kwartaal van volgend jaar verkrijgbaar.

portablegear.nl