Interessant:

LG KS360 in Nederland geintroduceerd

nieuws 10 september 2008 om 10:09

LG heeft de LG KS360 in Nederland geintroduceerd; de KS360 is speciaal ontworpen om onderweg eenvoudig sms-, chat-, e-mail- of sociale netwerkberichten (denk aan Hyves) te versturen en ontvangen.

De LG KS360, waarvan in juni bekend werd dat hij naar Europa kwam, is beschikbaar in diverse kleurencombinaties. Het versturen van een berichtje is zo gebeurd met het qwerty-toestenbord; je kan er net zo makkelijk mee typen als op je PC. Daarnaast zijn alle functies met het Touch Screen eenvoudig op te roepen. Met de 2MP-camera maak je scherpe foto's die je opslaat op de MicroSD-card en in een handomdraai mms't. Op het 2,4-inch scherm zijn ontvangen en verzonden sms-berichten onder elkaar te lezen, net als je chat-gesprekken.

LG KS360

Internetten via je mobiel zorgt ervoor dat je overal toegang hebt tot Hyves, Facebook en MySpace. Het uitschuifbare qwerty-toetsenbord is zo vormgegeven dat je snel kan typen, zonder dat je kramp krijgt in je duimen. De LG KS360 is beschikbaar in de kleurencombinaties: zwart & blauw, zwart & roze, zwart & rood en zwart & zilver.

LG KS360

In Nederland is de LG KS360 vanaf eind september 2008 beschikbaar voor de prijs van 199 euro inclusief btw, zonder abonnement.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws