Interessant:

Vodafone met iPhone 3G sim-only

nieuws 18 juli 2008 om 16:15

De Apple iPhone 3G is in Nederland alleen exclusief verkrijgbaar bij T-Mobile, maar Vodafone biedt nu ook sim-only abonnementen aan voor SIM-lockvrije 3G iPhones.

Vodafone prijst op de Vodafone-site het "Vodafone Super SIM"-abonnement aan, een abonnement "dat speciaal is ontwikkeld voor supertoestellen zoals de iPhone."

De nieuwe Super Sim komt in drie varianten. De Super Sim 13,50 met 250 belminuten, 500 sms'jes en snel internet voor € 13,50. En de Super Sim 25,25 (€ 25,25) en Super Sim 44,75 (€ 44,75) , met repectievelijk 450 / 900 (min / sms), 650 / 1300 (min / sms) en snel internet.

Om een van de drie 2-jarige Super SIM-abonnementen voor de iPhone 3G af te sluiten, moet je wel in bezit zijn van een SIM-lockvrije iPhone 3G. Deze zijn niet in Nederland verkrijgbaar, maar onder andere wel in ItaliŽ en BelgiŽ.

Het abonnement is alleen bij de offline Vodafone winkels af te sluiten, omdat Vodafone wil controleren of je daadwerkelijk een iPhone bezit. Tevens slaat Vodafone je IMEI nummer op. Dit is een uniek toestelnummer, waardoor Vodafone kan zien of je inderdaad met je iPhone belt. Doe je dit twee keer in twee maanden niet dan houdt Vodafone het recht voor je abonnement af te sluiten.

Tot slot is de minimum looptijd van het abonnement 24 maanden. Na deze periode wordt het abonnement automatisch omgezet in een regulier Vodafone abonnement.

Al met al zijn de regels dusdanig scherp dat slechts een kleine groep gebruik kan maken van deze 'aanbieding'. Kom je uiteindelijk in aanmerking voor de Super Sim dan is het wel het best geprijsde all-in aanbod op de markt. Een alternatief is de Telfort Super Sim only 500 van € 29,95, met geen beperkende voorwaarden.

T-Mobile heeft nog niet gereageerd op deze bijzondere actie van Vodafone.

sim-only-vergelijk