Interessant:

Samsung G810 Navi in Nederland

nieuws 10 juni 2008 om 14:34

Samsung introduceert met de G810 Navi een slidertelefoon met GPS-technologie en een 5 megapixel camera: neem een foto en de GPS-informatie wordt direct opgeslagen.

De Samsung G810 Navi is uitgerust met de Route 66 Mobile 8 navigatiesoftware, inclusief detailkaarten van heel West-Europa. Via het keuzemenu navigeer je via de satelliet naar een adres uit je contactenlijst of naar bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde restaurant.

De Samsung G810 Navi met zijn verfijnde stalen uiterlijk kan meer dan navigeren. Het toestel bevat alle functies die je van een premium telefoon mag verwachten, zoals een 5 megapixelcamera met optische zoom, mp3-speler en snelle HSDPA-internetverbinding. Omdat het toestel is uitgerust met het Symbian Series 60 besturingssysteem, is het bedienen van de G810 Navi snel vertrouwd.

Samsung G810 Navi

Via de HSDPA-verbinding van 3,6 Mbps en Wi-Fi kun je razendsnel internetten, googlen en bloggen. Ook is de G810 Navi 'Hyves compatible'. Met één druk op de knop publiceer je de zojuist gemaakte foto op je eigen Hyves.

De G810 Navi heeft een 80 MB intern geheugen, MicroSD-geheugen tot 8 GB, geïntegreerde FM radio, mp3-speler en 5 megapixelcamera. Met 3x optische zoom, Xenon flitser, Wide Dynamic Range Optimizer, gezichtsherkenning en een beeldstabilisator heeft de Samsung G810 Navi recht van spreken als camera. Als camcorder neemt dit stalen toestel video's op in QVGA-formaat met een snelheid van 30 frames per seconde. Zo registreert deze telefoon elk favoriet moment, waar dan ook. Via Bluetooth 2.0 en USB 2.0 is een verbinding met andere apparaten snel gelegd en informatie gemakkelijk te delen.

Samsung G810 Navi

De Samsung G810 Navi is vanaf vandaag verkrijgbaar. De G810 werd op het World Mobile Congress in Barcelona in februari aangekondigd.

portablegear.nl


Gerelateerde producten

Gerelateerd nieuws