Interessant:

Rabo Mobiel introduceert belbundels

nieuws 21 mei 2008 om 09:30

Rabo Mobiel, bekend om de innovatieve manier van bankieren, introduceert nu ook belbundels. Een Rabo Mobiel belbundel is nu tijdelijk verkrijgbaar vanaf 10 euro per maand en je krijgt er een hippe telefoon gratis bij.

De Rabobank, de initiator achter Rabo Mobiel, maakte in november 2006 bekend mobiele diensten te gaan aanbieden. Rabo Mobiel richt zich niet alleen op goedkopere beltarieven maar ook op mobiel bankieren. In 2008 is Rabo Mobiel uitgegroeid tot één van de grootste én bekendste Mobiele Virtuele Netwerk Operators in Nederland.

Rabo Mobiel biedt een breed portfolio aan toestellen, waarmee eenvoudig toegang verkregen kan worden tot mobiel internet voor bijvoorbeeld het regelen van bankzaken. Daarnaast participeert de Rabobank met Rabo Mobiel ook in NFC projecten welke het mogelijk maken om via een NFC (Near Field Communication) chip in een mobiele telefoon betalingen te verrichten.

Naast de innovatie en brede mogelijkheden is Rabo Mobiel ook voordelig. Met Rabo Mobiel krijg je niet alleen een gratis toestel, maar ook 1 jaar korting op je belbundel. Daarbij heb je ook de keuze uit de nieuwste mobiele telefoons, zoals de Samsung Soul, waarmee je bovendien handig je geldzaken kunt regelen. Zo kun je overal waar je wilt geld overmaken en je saldo checken. Met de sms-alerts ben je helemaal goed op de hoogte. Ook die zijn nu overigens gratis.

Rabo Mobiel


Gerelateerde producten