Interessant:

BlackBerry Bold 9000 geintroduceerd

nieuws 12 mei 2008 om 09:35

RIM BlackBerry heeft de BlackBerry Bold 9000, de eerste BlackBerry smartphone die HSDPA ondersteunt, geintroduceerd op het Wireless Enterprise Symposium 2008 in Florida.

BlackBerry Bold 9000

De BlackBerry Bold 9000, kortweg BlackBerry Bold, is de eerste BlackBerry die HSDPA ondersteunt, zodat je er razendsnel mee kan internetten. Daarnaast beschikt de BlackBerry Bold ook over WiFi, geintegreerde GPS, 2 megapixel camera en tal van andere multimedia-mogelijkheden.

De vormgeving van de BlackBerry Bold is bijzonder fraai: stijlvolle ronde vormen in een prettig design van zwart en chroom. Natuurlijk beschikt de smartphone ook over een volledig Qwerty-toetsenbord en de handige trackball-besturing, bekend van de andere BlackBerry smartphones.

De BlackBerry Bold, met modelnummer 9000, komt begin zomer op de markt, waarschijnlijk iets later in Nederland. De release van de BlackBerry Bold komt niet onverwacht: vorige week lekte al uit dat RIM de telefoon zou aankondigen. Verder gaan er op internet ook geruchten over de BlackBerry 8900 Meteor en een eerste clamshell van BlackBerry, de BlackBerry 'KickStart'.

BlackBerry.com