Interessant:

Freecom Flash nu in de winkels

nieuws 14 november 2002 om 18:01

Als je de winter saai vindt of uit pure verveling de naalden van de kerstboom telt, de Beatman Flash MP3/WMA-speler van Freecom is je muzikale partner tijdens de donkere dagen voor, gedurende en na de kerst.

De Beatman Flash is d stijlvolle gadget voor elke muziekliefhebber. Op deze kleine (52,6 x 56,7 x 17,5 mm) speler neem je tot maar liefst 6 uur muziek mee dankzij de optionele Smart Media Card van 128 MB. Met de bijgeleverde Duracell M3 AAA-batterij reis je bij wijze van spreken naar Parijs en terug zonder dat de muziek stopt.

Omdat er geen bewegende onderdelen in de speler zitten, is hij 100% schokvrij en daarmee uitstekend geschikt om mee te gaan skaten, (hard)lopen of mountainbiken. De jingle bells klinken hierbij glashelder in je oren dankzij de meegeleverde in-ear headphones van Sennheiser.Het geavanceerde display met backlight geeft alle informatie weer, zoals het album, de artiest en song (ID3-tag) en de instelling van de equalizer. Met de Digital Audio Manager Software houd je je playlist onder controle. Een andere look? Je geeft je Beatman Flash een persoonlijk touch met de drie speciaal ontworpen meegeleverde coverlabels.

Open de doos en gebruik de speler meteen, want hij wordt geleverd met twee songs. Dankzij de bijgeleverde software kun je eenvoudig muziekbestanden naar de Beatman Flash kopiren via aansluiting op de USB-poort (een USB-connectiekabel zit ook in het pakket).

Als klap op de vuurpijl heeft de speler heeft een extra, praktische functie: hij kan 17 uur aan gesprekken opslaan met de ingebouwde voicerecorder. Extra leverbaar is een handige Beatman Flash bag. Dankzij een handleiding op cd en de Freecom Quick Install Guide kun je direct aan de slag.

Voor euro 159 (incl. BTW) is hij van jou of doe je hem cadeau aan je vriendin, vriend of familie. Freecom biedt twee jaar fabrieksgarantie en ongelimiteerde technische support.

Freecom