Interessant:

LG Viewty vanaf half november in Nederland

nieuws 10 november 2007 om 11:00

LG introduceert een nieuwe, professionele cameratelefoon: de LG Viewty (LG-KU990). De Viewty is de eerste in de nieuwe high-tech-serie van LG Electronics.

De mobiele telefoon is voorzien van een 5 megapixel-camera met handmatige focus. Met de Viewty kunnen ook goede foto’s worden gemaakt tijdens minder stabiele momenten of bij beperkt licht dankzij de ISO 800 & SmartLight- en Image Stabilizer-functie. Daarnaast fungeert de LG viewty ook als MP3-speler.

Wanneer je met de LG Viewty net een foto hebben gemaakt, kun je deze direct bewerken op het grote 3-inch lcd-scherm met de ‘handwriting-editing’-functie. Vervolgens kun je de foto eenvoudig doorsturen naar anderen om speciale momenten te delen. Ook maakt het lcd-scherm het mogelijk om DivX-video’s in breedbeeld te bekijken.

Voor het eenvoudig vastleggen van bewegend beeld in hoge kwaliteit biedt de LG Viewty een andere unieke feature: de High-Speed Video Recording-functie (120fps). Liefhebbers kunnen hun filmpjes wereldwijd delen door met één druk op de knop contact te maken met YouTube. Dit gebeurt via een snelle HDSPA 3.6-verbinding. Met het ‘Jog Wiel’ aan de achterkant van het toestel kunnen gebruikers razendsnel zoeken en scrollen in hun muziek- en videobestanden.

De LG Viewty is vanaf half november 2007 verkrijgbaar bij de grote retailketens in Nederland en kost 599 euro, inclusief btw, zonder abonnement.