Interessant:

Alcatel muzikale OT-C701

nieuws 1 november 2007 om 14:55

Alcatel lanceert de OT-C701 clamshell multimedia telefoon, een telefoon voor praktisch gebruik en plezierig muziek luisteren onderweg met een aantrekkelijke prijs.

Alcatel OT-C701

Met speciale toetsen aan de buitenzijde van het toestel kunnen muzieknummers worden gekozen zonder de clamshell te openen. De gebruiker kan daarmee direct een favoriet lied kiezen zonder de complicatie van het doorlopen van een uitgebreid menu. Het externe OLED display met blauwe achtergrond verlichting is prettig af te lezen, waardoor het gebruik simpel is. Het interne geheugen van 10 MB kan met een micro-SD kaart van 1 GB worden uitgebreid voor nog meer luisterplezier.

Daarnaast biedt de OT-C701 een VGA camera, waarmee foto’s en video-opnamen gemaakt kunnen maken. Met de ingebouwde videospeler kunnen gebruikers genieten van multimedia ervaringen, waaronder de gewaardeerde webcam functie, om de communicatie makkelijker dan ooit te maken.

Standaard wordt het toestel geleverd met headset, USB-data kabel en PC Software Suite. Kwaliteit en betaalbaarheid staan centraal bij de ALCATEL mobiele telefoons. De OT-C701 muziektelefoon is aantrekkelijk geprijsd en vanaf november 2007 beschikbaar in combinatie met Vodafone prepaid.