Interessant:

Picture messaging op i-mode

nieuws 7 oktober 2002 om 00:06

Nu Ben en O2 Multimedia Messaging Service (MMS) diensten hebben aangekondigd komt ook KPN met een MMS achtige dienst voor iMode, MySnap.

Om foto's en plaatjes op een iMode toestel te bekijken was behoorlijk wat kennis nodig van techniek. Het kleurenpalet moest bijvoorbeeld kloppen en de afmetingen moesten aangepast worden aan het kleine schermpje. Met MySnap zijn deze problemen voorbij. MySnap regelt deze instellingen helemaal automatisch.

Maar MySnap biedt nog meer mogelijkheden. Zo kun je plaatjes opslaan in een persoonlijk fotoboek en krijg je de beschikking over een eigen adresboek. Daarmee is het eenvoudiger is dan ooit om een afbeelding door te sturen naar een andere i-mode gebruiker. Bovendien kan een ontvangen foto natuurlijk worden gebruikt als achtergrondje voor je telefoon.

Je vindt MySnap in het i-menu onder Melody & Images / Fotoservice. De dienst is voor de eerste vijf foto's gratis, en daarna kost de dienst 75 eurocent per maand plus natuurlijk de kosten voor het dataverkeer dat verbruikt wordt bij het verzenden van de foto's.

MySnap