Interessant:

HipTop eindelijk verkrijgbaar

nieuws 3 oktober 2002 om 21:26

De lang verwachte HipTop GPRS PDA is eindelijk verkrijgbaar. Allereerst (natuurlijk) in de Verenigde Staten, maar binnenkort zeer waarschijnlijk ook in Nederland.

T-Mobile brengt als eerste operator ter wereld de HipTop device op de markt. T-Mobile noemt de HipTop overigens wel T-Mobile Sidekick, maar dat is alleen maar voor de verwarring.

De HipTop is een PDA waar ook mee gebeld en ge´nternet kan worden. De specificaties zijn bewust eenvoudig gehouden, waardoor de prijs ook laag kon blijven. Zo heeft de HipTop geen kleurenscherm en ontbreekt ook een duur besturingssysteem. De gebruiker zal het moeten doen met een 240 x 160 grijstinten scherm en een door Danger zelf ontwikkeld operating system.

De specificaties zijn echter goed genoeg om te internetten, te bellen, te e-mailen, te faxen, te wappen, te on line gamen, en noem maar op.

Voor 199 dollar kan je de HipTop in de VS kopen. Het abonnement kost 40 dollar per maand, maar dan zijn er geen beperkingen aan het dataverkeer. Bij het maandbedrag zitten bovendien 200 belminuten inbegrepen.

Het is nog niet bekend wanneer de HipTop naar Nederland zal komen. Dat T-Mobile de HipTop heeft ge´ntroduceerd is in ieder geval goed nieuws. Misschien kunnen we van Ben (eigendom van T-Mobile) binnenkort wat verwachten.

InfoSync