Interessant:

Samsung F700 verkrijgbaar

nieuws 10 oktober 2007 om 09:24

Samsung haar F700 in eerste instantie exclusief voor Vodafone. Vodafone-klanten kunnen met de Samsung F700, ook wel ‘Qbowl’ genoemd, sneller dan ooit mobiel internetten en muziek downloaden via een mobiele breedband (HSDPA) netwerkverbinding. En met de vernieuwende touch screen-technologie hebben zij altijd een hand vrij om door de menu’s en toepassingen te navigeren.

De snelle 3,6 Mbps HSDPA-verbinding zorgt ervoor dat gebruikers in no-time met de F700 kunnen internetten, downloaden, e-mailen en video’s kunnen bekijken. Met het uitschuifbare QWERTY-toetsenbord zijn e-mails, teksten en berichten zo getypt. En de geïntegreerde 3 megapixelcamera maakt haarscherpe foto’s. Via een groot 3,2 inch display op de F700 licht elke creatieve of zakelijke presentatie kleurrijk en levendig op.

De Samsung ‘Qbowl’ F700 is gemakkelijk te bedienen. Met zijn tiptoetsen, een veelvoud van multimediafuncties, touch screen en touchpad-interactie heeft Samsung haar expertise in gebruikersinterface-technieken verwerkt in een op en top designtelefoon.

De gebruikersinterface van de Samsung F700 is bekroond met de IF Communication Design Award 2007. Samsung erkent het groeiende belang van een alleskunnende interface. Samsung heeft met het cross-concept Croix een kruislingse navigatiestructuur opgezet. Daarmee zijn vele toepassingen eenvoudig te gebruiken, zoals handige inputmethodes, basisnavigatie, taakvoltooiing en toegang tot alle documenten.

De Samsung F700 is tot en met het einde van het jaar exclusief bij Vodafone verkrijgbaar. Het toestel is vanaf begin november 2007 verkrijgbaar voor 0 euro bij een 2 jarig Vodafone 22.50 abonnement met zorgeloos internet. De Samsung F700 was reeds te zien op het 3GSM Congress eerder dit jaar.