Interessant:

Nieuwe goed geprijsde Jabra headset

nieuws 18 september 2007 om 10:15

GN, wereldmarktleider in innovatieve headsetoplossingen, brengt een nieuw lid in de “achter-het-oor” familie op de markt, de Jabra BT2020. De headset is aantrekkelijk geprijsd en voorzien van de nieuwste Blueooth 2.0 EDR en eSCO technologie.

Jabra BT2020

“Het door ons ontwikkelde 'achter-het-oor' ontwerp is in korte tijd uitgegroeid tot de meest geliefde draagstijl voor Bluetooth mono-headsets,” zegt Harold Cobben, Country Manager Benelux. “Bij dit nieuwe model hebben wij bewust voor nog meer draagcomfort en een nog ergonomischere pasvorm gekozen. De Jabra BT2020 is hierdoor de nieuwe standaard voor iedereen die een discrete headset achter het oor wenst, zonder op geluidskwaliteit en innovatief ontwerp in te leveren.”

De Jabra BT2020 onderscheidt zich door zijn dynamische en discrete vorm, die perfect in het oor past. Om de headset voor alle oren goed passend te maken, worden er drie, in grootte verschillende MiniGel eargels meegeleverd.

De meest recente Bluetooth 2.0 technologie met EDR (Enhanced Data Rate) en eSCO (Extended Synchronouse Connections Oriented) garanderen glasheldere geluidskwaliteit en tot maar liefst 8 uur spreektijd. De standby-tijd is tot 360 uur.

Het pairen tussen de headset en de mobiele telefoon gebeurt de eerste keer automatisch. Met drie gemakkelijk te bedienen knoppen op de rug van de headset worden telefoontjes beantwoord en beeďndigd, kan men het laatst gekozen nummer nogmaals draaien of – afhankelijk van de mobiele telefoon – oproepen weigeren en kiezen. Een LED-lampje geeft aan wanneer de batterij leeg is of klaar met opladen.

De Jabra BT2020 is per direct beschikbaar voor € 39,95 incl. BTW.