Interessant:

MINI en MAXI weer terug op de planken

nieuws 31 augustus 2007 om 16:07

Het Nederlandse Route66 toonde vrijdag op de IFA een tweetal nieuwe navigatiesystemen die in totaal in vier verschillende varianten beschikbaar kunnen komen. De naamgeving is met Route66 MINI en Route66 MAXI helder een eenvoudig.

De Route66 MINI is een 3,5" navigatiesysteem met een voorkant van geborsteld staal. Niet alleen de voorkant, maar ook de achterkant ziet er verzorgd uit; zelfs de schroeven zijn namelijk verzonken weggewerkt in de behuizing. Een TMC antenne is standaard. Van de MINI verschijnen een regionale en een Europese versie. De MINI heeft een adviesprijs van 199 euro voor de regionale versie en 249 euro voor de Europese versie. Begin november liggen beide apparaten in de winkel.

Route66 MINI

De Route66 MAXI heeft evenals de MINI een behuizing van geborsteld staal. Grote verschil tussen de MINI en de MAXI is de grootte van het scherm. De MAXI heeft een 4,3" breedbeeldscherm. Bij de MAXI is TMC ook standaard. De MAXI zal iets duurder zijn dan de MINI. Prijzen waren echter nog niet bekend. Ook de MAXI verschijnt begin november.

Route66 MAXI

Voor zowel de MINI als de MAXI zijn een externe bluetooth en fm-tuner verkrijgbaar. Hiermee is de functionaliteit van beide apparaten gemakkelijk uit te breiden.