Interessant:

Onbeperkt muziek luisteren met Planet Music Club

nieuws 31 augustus 2007 om 15:24

Planet lanceert op 1 september de nieuwe muziekdienst ‘Planet Music’. Muziekliefhebbers kunnen uit een catalogus van anderhalf miljoen nummers onbeperkt muziek luisteren, eenvoudig een persoonlijke speellijst samenstellen of nummers downloaden.

Met een Planet Music Unlimited abonnement (vanaf €6,99 per maand) kun je onbeperkt, met één klik de muziek van jouw keuze online beluisteren en door het samenstellen van speellijsten kun je zelfs je eigen virtuele jukebox vullen. Afspeellijsten zijn eenvoudig te versturen of te delen met andere Planet Music gebruikers. Ook is het mogelijk om via Planet Music een automatische speellijst van een favoriet genre samen te laten stellen.

Het is ook mogelijk om een album of playlist te downloaden en op een CD te branden. Zodra je het album of track van je keuze hebt gevonden zijn er diverse opties: Afspelen, Toevoegen aan Playlist, doorsturen naar een vriend of kopen. De prijs voor het downloaden varieert vanaf €0,79 per track of vanaf €6,50 per album.

Aan de hand van de muzikale voorkeur wordt de klant regelmatig geďnformeerd en geďnspireerd door een nieuwsbrief met daarin de belangrijkste nieuwe releases welke past bij de smaak van de klant.