Interessant:

HTC introduceert krachtige smartphone TyTN II

nieuws 28 augustus 2007 om 15:40

HTC heeft vandaag de HTC TyTN II ge´ntroduceerd. De HTC TyTN II is een high-tech smartphone met onder andere een touchscreen, HSDPA-connectiviteit en ingebouwde GPS.

De HTC TyTN II heeft een interactief startscherm met onder andere tijdweergave en de weersverwachting voor vier dagen in honderden steden. Het startscherm biedt ook toegang tot e-mail, sms, kalender, afspraken, contacten en verschillende multimedia-toepassingen. Naast het touchscreen heeft het toestel een QWERTY-toetsenbord en een scroll-wheel.

HTC TyTN II

De TyTN II bevat ge´ntegreerde GPS waardoor gebruikers hun smartphone ook kunnen gebruiken voor navigatie en location based services. Het toestel beschikt verder over een 3 megapixel camera met autofocus, een 2,8-inch LCD-kleurenscherm, een MicroSD card slot en een business card scanner waardoor gebruikers eenvoudig contacten kunnen toevoegen.

De TyTN II is het eerste toestel van HTC met de MS7200 chipset van Qualcomm. Hiermee zorgt HTC voor een nog betere performance. Door de uitgebreide functionaliteit van Windows Mobile 6 Professional, bevat de HTC TyTN II standaard Outlook Mobile, Office Mobile en Windows Live en is er de mogelijkheid om duizenden applicaties van andere partijen toe te passen. Gebruikers kunnen op het web surfen met Internet Explorer, e-mail verzenden en ontvangen, chatten met MSN Messenger en bestanden versturen naar Windows Live.

De HTC TyTN II is vanaf begin september landelijk verkrijgbaar via mobiele operators en retailers. De consumentenadviesprijs is 729 euro inclusief BTW (zonder abonnement).