Interessant:

Scoor of dump makkelijk een partner in het buitenland

nieuws 25 juni 2007 om 09:48

Om het flirten, verleiden en dumpen in binnen- en buitenland wat makkelijker te maken introduceert het Nederlandse Steape een pick up, put down en sex vertaaldienst voor op je mobiele telefoon. De dienst heet Tolk.

Tolk kent vier verschillende versies, die elk in een aantal (inter)nationale vakantietalen en dialecten beschikbaar zijn. Tolk geeft je niet alleen de vertaling van de door jou gekozen zin, maar spreekt deze ook voor je uit. Missers zijn niet meer mogelijk.

Tolk pick up bestaat uit de beste pick-up lines, zoals: ‘Hallo ik ben De Ware. Ik hoorde dat je naar mij op zoek was”. Met Tolk put down kom je snel en effectief af van ongewenste personen met zinnen als: “Ik ben niet jouw type, ik ben niet opblaasbaar”. De sexklapper helpt je van de bar tot het bed en beyond (“zitten de handboeien niet te strak?”). Tolk urban maakt je wegwijs in de taal van de straat.

De Tolk pick up en put down zijn beschikbaar in Amsterdams (Jordaans), Brabants, Duits, Engels, Spaans, Frans, Fries, Haags, Italiaans, Maastrichts, Rotterdams, Zweeds en Utrechts. De sexklapper helpt in de talen Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Zweeds. Urban komt in de smaken: Hip Hop Extra Heat, Hip Hop VIP Status, Hip Hop Street Survivor en de Urban Dictionary.

Tolk werkt met een abonnement. De eerste maand kost 3,50 euro en elke maand later kost 2,60 euro. Het abonnement is door middel van een sms-bericht eenvoudig aan en stop te zetten.

Tolk Around The World