Interessant:

ProxiClub voor alle Proximus abonnees

nieuws 3 september 2002 om 17:16

Voortaan kunnen alle Proximus-abonnees lid worden van ProxiClub, de club die extra belminuten aanbiedt. Als lid van ProxiClub verzamelt de klant punten telkens hij zijn mobiele telefoon gebruikt.

ProxiClub, de exclusieve club voor de trouwste Proximus-klanten, werd in 1998 opgericht en telt momenteel 395.000 leden. Tot hiertoe was ProxiClub voorbehouden voor abonnees met een maandelijkse factuur hoger dan EUR 50. Vanaf vandaag is ProxiClub toegankelijk voor alle Proximus-abonnees. Om lid te worden, belt de klant naar het gratis nummer 2445 vanaf zijn Proximus-gsm (van maandag tot en met zaterdag, van 8u tot 20u) of surft hij naar , rubriek basisdiensten.

Als lid van ProxiClub verzamelt de klant punten telkens hij zijn mobiele telefoon gebruikt. Elk telefoontje of sms levert punten op. Voor elke gefactureerde euro krijgt het ProxiClub-lid drie punten. Al heel snel kunnen deze punten worden geruild voor gratis belminuten. In 2001 werden meer dan 10 miljoen gratis oproepminuten aan de leden aangeboden.

Aantal vereiste punten Gratis belminuten
900 punten 15 minuten
1500 punten 30 minuten
2500 punten 60 minuten

Bovenop de punten die hij spaart dankzij zijn oproepen/sms'en kan de klant rekenen op bonuspunten:
- 500 punten als verwelkoming bij ProxiClub;
- 250 unten op de verjaardag van de klant;
- 350 punten op toetredingsdatum tot ProxiClub.

Met een maandelijkse factuur van EUR 25 en de bonuspunten heeft een klant al na vijf maanden recht op 15 minuten gratis belkrediet. Indien de klant 2.500 punten in hetzelfde jaar verzamelt, gaat hij bovendien automatisch van het statuut van «Welcome»-lid naar dat van «Silver»-lid, waardoor hij nog meer punten kan verzamelen (EUR 1 = 4 punten) en dus nog meer voordelen kan genieten. Overstappen van "Welcome" naar "Silver" kan al vanaf een maandelijkse factuur van EUR 50.

ProxiClub-punten sparen is kinderspel, aangezien ProxiClub instaat voor de berekening van het saldo. ProxiClub stuurt de klant regelmatig een overzicht van het totaal aantal punten, en licht hem in over de voordelen en de bijkomende verminderingen die hij kan genieten. De klant kan zelf de stand van zijn rekening opvragen door gratis naar het nummer 2440 te bellen vanaf zijn Proximus-toestel, en dit 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Ook al dienen de verzamelde punten voornamelijk om te worden geruild voor gratis minuten, toch biedt het lidmaatschap van ProxiClub de klant ook voordelen voor evenementen die Proximus sponsort: verminderde toegangsprijzen en/of gepersonaliseerde ontvangst. Tot deze evenementen behoren de Proximus 24 Hours of Spa, de Proximus Diamond Games (tennis in Antwerpen), avant-premières van films (Star Wars Episode I & Episode II, ...), speciale edities van de Night of the Proms, enz.

Proximus