Interessant:

Gratis bellen met de Nokia E65 via debitel

nieuws 13 april 2007 om 17:03

debitel introduceert de Nokia E65 in combinatie met debitel One, waarmee gratis mobiel bellen mogelijk is.

Met debitel One wil debitel haar klanten voorzien van een product waarmee ze thuis of op de zaak altijd voordeliger mobiel bellen via internet. Hiervoor is het noodzakelijk dat de mobiele telefoon naast GSM ook VoIP ondersteunt. De elegante Nokia E65 slidephone met speciale spraakfuncties ondersteunt het VoIP protocol SIP. Klanten kunnen met de Nokia E65 in combinatie met debitel One gratis naar vaste nummers in Nederland bellen en voor concurrerende tarieven naar buitenlandse nummers.

"debitel is blij met de vooruitstrevende technologie en het commitment van Nokia. Door de nieuwste Nokia toestellen te voorzien van VoIP technologie en de ondersteunende services die Nokia biedt, is het voor debitel mogelijk om een onderscheidend product in de markt te kunnen zetten", aldus Joël Becher van debitel Nederland.

Volgens Gregory Janssens, Sales Manager bij Nokia, is debitel One een duidelijk voorbeeld van de nieuwe applicaties die Nokia toestellen mogelijk maken. ‘De toenemende convergentie tussen verschillende technologische oplossingen staat nu echt ten dienste van zowel de professionele als de thuisgebruiker."

Op de thuis- of werklocatie herkent de Nokia E65 het draadloze netwerk (WIFI) en maakt contact met de VoIP dienst van debitel. Vervolgens kan de gebruiker gratis bellen via de internetverbinding. Kijk voor meer informatie op de debitel website,


Gerelateerde producten