Interessant:

Nokia met muzikale Nokia 5700

nieuws 29 maart 2007 om 16:23

Nokia introduceert de Nokia 5700 XpressMusic, een gebruiksvriendelijke 3G muziektelefoon die speciaal is ontworpen voor muziek. De Nokia 5700 XpressMusic wordt gekenmerkt door een fraai twist-design waarmee de gebruiker tussen vier standen kan wisselen – muziekspeler, 2megapixelcamera, beeldbellen en smartphone. De Nokia 5700 XpressMusic bundelt de voordelen van een muziek-georiënteerd, multifunctioneel toestel met 3G datasnelheden. Het toestel gaat naar verwaching rond de 350 euro kosten en komt in het tweede kwartaal van 2007 op de markt.

Nokia 5700 rood

Zoals de naam aangeeft is de Nokia 5700 XpressMusic een mobiel toestel waarbij muziekbeleving centraal staat: zo beschikt hij over een speciale audiochip voor optimale muziekweergave. De Nokia 5700 XpressMusic kan tot 1500 tracks opslaan op een 2GB microSD-card, goed voor maximaal 86 uur muziek. En met de ingebouwde stereo-speakers kan iedereen zijn favoriete songs in gezelschap afspelen, wat de Nokia 5700 XpressMusic tot een akoestisch geluidswonder maakt. De geoptimaliseerde muziekspeler ondersteunt album-art, afspeellijsten, plus een 5-bands equalizer en audiovisualisaties.

Het uploaden van songs op de Nokia 5700 XpressMusic gaat snel en gemakkelijk, waarbij gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala digitale formaten, zoals WMA, MP3, eAAC+ en MP4. Bij het online aanschaffen van muziek heeft de gebruiker keuze uit een groot aantal Internet music-stores die gebruik maken van Windows Media Player Digital Rights Management (WMDRM). Bovendien ondersteunt de Nokia 5700 XpressMusic het gebruik van Bluetooth stereo-headsets, zoals de BH-501, en andere headsets die via een 3,5mm headset-adapter kunnen worden aangesloten.

De Nokia 5700 XpressMusic is veel meer dan een muziekspeler en brengt videobeelden tot leven op een hoogwaardig display dat tot 16 miljoen kleuren ondersteunt. Met 3G high-speed dataconnectiviteit maakt de Nokia 5700 XpressMusic browsen, downloaden en het streamen van multimedia-content verbluffend snel en eenvoudig. Dankzij de beeldbelfunctie en de ingebouwde 2megapixelcamera is het heel gemakkelijk om vrienden en familie mee te laten kijken.

De Nokia 5700 XpressMusic draait op S60 software, zodat gebruikers het toestel kunnen personaliseren met behulp van een brede verscheidenheid aan add-on-applicaties, uitbreidingen, content en services. Er zijn duizenden applicaties beschikbaar – zowel voor praktisch gebruik als voor fun – om de functionaliteit van het toestel verder uit te breiden, variërend van woordenboeken en navigatie-services tot podcasting-applicaties. Op een S60-handset kunnen meerdere programma's tegelijk draaien, zodat gebruikers naar websites kunnen surfen terwijl ze naar hun favoriete muziek luisteren. Om de Nokia 5700 XpressMusic nog verder te personaliseren, kan de gebruiker thema’s, video-ringtones en wallpapers naar eigen voorkeur selecteren.

Zie voor de complete specificaties de Nokia 5700 specificatiepagina.


Gerelateerde producten