Interessant:

Onbeperkt bellen met Telfort

nieuws 27 februari 2007 om 11:29

Telfort introduceert 1 maart Telfort unlimited, waarmee onbeperkt naar vaste nummers én Telfort nummers gebeld kan worden. Het unlimited gedeelte van het abonnement omvat daarmee 8 miljoen vaste en mobiele nummers.

"Telfort zet met unlimited wederom een unieke stap in de Nederlandse mobiele wereld. Voor het eerst kunnen onze klanten voor een vast bedrag per maand onbeperkt alle vaste nummers en de nummers van Telfort-klanten in Nederland bellen. En dan maakt het niet uit of je overdag even belt om een restaurant te reserveren of ’s avonds 3 uur bijkletst met een vriendin. Ongeacht of je thuis of in de trein bent, op je werk, op een terrasje of ergens anders. Dat is toch de essentie van mobiel bellen, bellen waar en wanneer jij dat wilt", aldus Marco Visser, algemeen directeur van Telfort.

Telfort Unlimited koste 18 euro per maand. De nummers die niet gratis zijn kosten 18 eurocent per minuut, met uitzondering van de servicenummers. Er is geen starttarief. Daarentegen wordt de eerste minuut geheel in rekening gebracht ook al wordt er minder gebeld. Het versturen van een sms-bericht kost 18 eurocent. Telfort Unlimited kan worden aangevuld met een sms-bundel.

Verder introduceert Telfort vriendenvoordeel. Hierbij wordt een beller, die een bekende aanmeldt als nieuwe Telfort klant, beloond met een maand abonnementskosten. De nieuwe beller klant krijgt overigens ook een maand abonnementskosten cadeau.