Interessant:

ANWB roept TomTom One en 710 uit tot testwinnaars

nieuws 19 februari 2007 om 19:02

ANWB heeft in de maart-editie van hun blad de Kampioen twee toestellen van TomTom uitgeroepen tot winnaars van een grote navigatietest. De TomTom ONE en TomTom 710 bleken de twee beste navigators in een test waarbij acht navigators onderzocht werden.

Deze grootschalige navigatietest is uitgevoerd door de Duitse zusterorganisatie van de ANWB, ADAC. ADAC testte de navigators zowel in het laboratorium als in de praktijk.

ADAC prees het gebruiksgemak en de heldere navigatie aanwijzingen van de TomTom ONE. De TomTom 710 werd tweede in de ADAC-test, mede door zijn eenvoudige bediening en snelheid als het gaat om positiebepaling en routeberekening.

“De Consumentenbond heeft recentelijk de TomTom GO 710 met het beste testoordeel gewaardeerd. De TomTom ONE kreeg bovendien in dezelfde test zelfs het predicaat ‘Beste Koop’. Dat gerenommeerde instanties als de ANWB en ADAC eenzelfde uitmuntende testscore voor onze producten uitspreken, is voor ons een uitermate belangrijke bevestiging van de kwaliteit van onze producten”, zegt Alexander Ribbink, Chief Operating Officer van TomTom.