Interessant:

i-mate presenteert scala aan Windows Mobile toestellen

nieuws 16 februari 2007 om 19:12

i-mate toonde tijdens het 3GSM World Congress acht nieuwe toestellen, allen voorzien van het Windows Mobile besturingssysteem. De i-mate Ultimate productlijn bestaat uit vijf toestellen, die dezelfde specificaties hebben. Elk toestel heeft echter zijn kenmerkende form factor, variërend van slider phone tot candy bar design. In Barcelona toonde i-mate eveneens drie nieuwe smartphones.

i-mate Ultimate
De toestellen uit de Ultimate lijn draaien allemaal op het nieuwe Windows Mobile 6 besturingssysteem. Onderhuids vinden we een Intel Bulverde 520MHz processor, WiFi, 384 megabyte geheugen, een twee megapixel camera en Bluetooth.

i-mate 7150 en 8150

i-mate 6150, 5150 en 9150

i-mate heeft zijn Ultimate toestellen voorzien van GSM/3G/HSDPA/EDGE ondersteuning voorzien. De Ultimates laten zich bedienen via een toetsenbord en het touchscreen.

i-mate JAQ4, SPL en PDAL
De JAQ4 is een smartphone waarbij mobiele e-mail voorop staat. De JAQ4 communiceert via GSM/EDGE en WiFi. Dankzij de ingebouwde gps-module is de JAQ4 ook als navigator te gebruiken.

Met de SPL laat i-mate een slanke Windows Mobile 6 smartphone zien. Het toestel is verkrijgbaar in vijf kleuren.

i-mate JAQ4, SPL en PDAL

De i-mate PDAL is een communicator, met een groot touchscreen. Naast ondersteuning voor GSM/EDGE, kan de PDAL ook via WiFi communiceren. Dit Windows Mobile 5 toestel is ook voorzien van een 2 megapixel camera.

i-mate producten tijdens 3GSM World Congress 2007

i-mate verwacht dat zijn nieuwe producten vanaf april gefaseerd gelanceerd zullen worden in Europa.