Interessant:

iPod shuffle nu in vijf kleuren

nieuws 30 januari 2007 om 15:00

De Apple iPod shuffle is nu verkrijgbaar is in vijf kleuren: blauw, roze, groen, oranje en het oorspronkelijke zilver.

Toen iPod shuffle drie maanden geleden op de markt kwam, was hij meteen een verkoopsucces. De speler is slechts 8,2 kubieke centimeter groot, weegt nog geen 15 gram, heeft een aluminium behuizing en is dankzij de geïntegreerde clip de draagbaarste iPod aller tijden.

iPod shuffle in kleur

De iPod shuffle is gebaseerd op de shufflefunctie van Apple, die gebruikers steeds opnieuw verrast met een doorlopende mix van hun favoriete nummers. De speler heeft een gigabyte flashgeheugen voor opslag van maximaal 240 nummers en is in alle vijf de kleuren verkrijgbaar voor slechts 79 Euro.

"iPod shuffle is 's werelds draagbaarste digitale muziekspeler", aldus Greg Joswiak, Vice President iPod Product Marketing van Apple. "Muziekliefhebbers kunnen nu een iPod shuffle in een van de vijf kleuren kiezen, of van elke kleur één exemplaar kopen."

iPod shuffle heeft een batterij die tot 12 uur meegaat. Door een schakelaartje om te zetten, kunnen gebruikers hun nummers naar keuze in willekeurige volgorde of achter elkaar laten afspelen.

De nieuwe iPod shuffle is voor 79 Euro verkrijgbaar bij de online Apple Store en via erkende Apple resellers. iPod shuffle wordt geleverd met een iPod shuffle-dock en oordopjes.