Interessant:

T-Mobile breidt HSDPA-netwerk uit

nieuws 20 december 2006 om 18:01

T-Mobile belooft dat 81 procent van de Nederlandse bevolking per 1 januari 2007, gebruik kan maken van zijn HSDPA-netwerk. De mobiele operator zal zijn HSDPA-netwerk de komende maanden verder uitbreiden. Via HSDPA is het mogelijk om mobiel internet te ervaren met de snelheid van een breedbandverbinding.

Niek Jan van Damme, Algemeen Directeur T-Mobile Netherlands: ‘Wij zijn blij met onze keuze om direct HSDPA aan te bieden. Vanaf 1 januari 2007 kan al 81% van de Nederlanders met T-Mobile HSDPA onderweg gebruikmaken van mobiel breedband Internet. Wij bieden klanten hiermee dezelfde internetervaring zoals zij ook thuis en op kantoor gewend zijn. Bovendien hanteren wij een eenvoudige en duidelijke prijsstructuur waarbij de klant voor een vast bedrag per maand onbeperkt van de dienst gebruik kan maken.’

T-Mobile hoopt met duidelijke prijsstructuren meer mobiele internetters over de streep te trekken. De operator biedt flatfee abonnementen voor zijn HSDPA-netwerk, waarmee klanten voor een vast bedrag per maand onbeperkt gebruik kunnen maken van HSDPA.

In Nederland bieden naast T-Mobile ook KPN en Vodafone HSDPA aan. Onlangs beloofde KPN de dekking van zijn HSDPA-netwerk te verhogen naar 90 procent.