Interessant:

Apple iPhone wordt verwacht in de lente van 2007

nieuws 27 november 2006 om 17:39

Er wordt al jaren gespeculeerd over de komst van een mobiele telefoon van Apple. Deze geruchten bleken meestal totaal ongegrond en telkens weer verzekerde Apple de wereld dat het geen plannen voor een mobieltje had. Nu lijkt het er toch van te komen, verschillende toeleveranciers ontvingen orders van Apple voor mobiele telefoononderdelen. In maart 2007 verwacht men twee Apple iPhones.

Volgens de anonieme bronnen zou Apple genoeg onderdelen besteld hebben voor twaalf miljoen mobiele telefoons. Bij de lancering van de iPhone zouden er twee versies gepresenteerd worden, een gsm versie en een 3G/umts versie.

De afgelopen maanden heeft Apple ook contracten gesloten voor de levering van mobiele grafische processors. Bovendien heeft Apple iPhone laten vastleggen als merknaam.

In Engeland kunnen gokkers voorspellen wanneer de eerste iPhone daadwerkelijk op de markt zal komen. Bij de Engelse bookmakers wordt het vaakst gewed op een aankondiging van de iPhone tijdens de MacWorld Expo in januari 2007.

The Register